понедельник, 14 февраля 2011 г.

З Днем Всіх Закоханих!

Зима вже наближається до свого завершення, зовсім скоро настане весна - пора пробудження, кохання і звичайно ж тепла. Закохані усіх країн відзначають своє свято - День Святого Валентина.
Це свято дійсно має якийсь магічний вплив на закоханих, щоб зізнатися, може, вперше у своїй прихильності і щирих, світлих, трепетних і ніжних почуттях один до одного. Воно й зрозуміло, в нашому житті не так багато моментів і днів, коли можна не просто відкрити своє серце, а й підгадати такі особисті почуття до будь-якої ліричної та особливої дати.
Головним атрибутом цього свята є валентинка-листівка у формі сердечка, з текстом романтичного характеру.
Валентинки є і основним подарунком на день Св. Валентина - ними обмінюються закохані, їх посилають таємні шанувальники, які намагаючись зберегти анонімність, часто змінюють почерк або пишуть лівою рукою. У деяких країнах навіть анонімні валентинки сприяють процвітанню приватних детективів, які просять відшукати відправника любовного листа.
А відзначати чи не відзначати День Всіх Закоханих - це, знаєте, справа самих закоханих. Комусь зовсім не потрібні ніякі "валентинки" для того, щоб висловити свою любов. Для декого - це можливість зайвий раз зробити своїй близькій людині приємний сюрприз. А взагалі Валентинів День - це чудовий привід сказати:
"Я ТЕБЕ КОХАЮ!"
Адже в метушні життя так часто забувається така важлива річ, як увага до коханих..




Комментариев нет:

Отправить комментарий